Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kid Kapichi – “Sardines”

Net voor Kid Kapichi op tour vertrekt met Frank Carter & The Rattlesnakes laat het viertal nog eens van zich horen met een spraakmakende nieuwe single. De Britse rockers stellen het goed en brachten al een resem sterke rocknummers uit en dat zorgde ervoor dat ze al mee met FIDLAR en Slaves op tour mochten. Dit jaar bracht de band tevens ook een tweede goede ep uit met Sugar Tax en blijft hun aanhang steevast groeien. Aan een debuutplaat is de band nog niet toe, maar gelukkig deelden ze nu wel al een nieuwe single genaamd “Sardines”.

Indiepunk is een genre dat in de UK al een tijdje in de lift zit dankzij bands als Slaves, maar ook Kid Kapichi kan er duidelijk wat van. Op “Sardines” spelen de mannen weer zeer strak en snedig zoals dat hoort en toch klinken ze niet als een kopie van iets dat al bestaat. Zoals bij hun voorgaande singles, trekken ze bij het refrein het nummer helemaal open en trakteren ze ons op een uiterst meezingbaar refrein. In het nummer hoor je een duidelijke frustratie over de situatie van de huidige maatschappij in het Verenigd Koninkrijk en daar zullen toch veel mensen zich ook in kunnen vinden. Deze band maakt duidelijk een grote kans om het ver te schoppen!

Op zaterdag 9 november speelt Kid Kapichi in het voorprogramma van Frank Carter & The Rattlesnakes in de bijna uitverkochte Trix te Antwerpen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief