Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sinead O’Brien – “Limbo”

Foto: Zachariah Mahrouche

Poëzie en muziek zijn twee kunstvormen die elkaar versterken en naar een hoger niveau tillen. De Ierse Sinead O’Brien woont tegenwoordig in London, waar ze haar poëzie op coole, muzikale stukken zet en zo voor ontzettend zotte tracks zorgt. Ze maakt deel uit van een steeds sterker wordende groep van jonge Londense postpunkacts die hun weg naar een groter publiek vinden. Haar nieuwe track is daar het beste bewijs van.

Vanaf de eerste woorden hoor je dat “Limbo” niet zomaar een single is, maar echt wel als kunst omschreven kan worden. In haar slam poetry geïnspireerde zang schuilt heel wat attitude en overtuigingskracht. Emoties krijgen we niet meteen te horen, maar dynamiek is zonder twijfel aanwezig. “Limbo” is een interessant staaltje postpunk, dat je aandacht meteen grijpt en niet meer loslaat. Het abrupte einde komt onverwacht, maar daar zit net de kracht in.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Sinead O Brien - Time Bend and Break The Bower (★★★½): Aanlokkelijk, abstract en angstaanjagend

Afkomstig uit het Ierse Limerick kon het bijna niet anders dan dat Sinead O Brien geboren werd om poëtische teksten te schrijven….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sinead O Brien - "Like Culture"

Dat gesproken woord nog niet dood is werd dit jaar nog maar eens bewezen met het nieuwe fantastische album van Kae Tempest,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Sinead O Brien - "Kid Stuff"

Wie vroeger Sinead zei, had het over O’Connor, maar ondertussen is Sinead O Brien bezig aan haar opmars. De Ierse voegde de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.