Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sorry – “Right Round The Clock”

Je hoeft je nog niet te excuseren als de band Sorry je nog niet veel zegt, we stellen ze immers met plezier nog eens voor. Fans van Shame kennen het Britse duo waarschijnlijk al als hun support in de Ancienne Belgique en zullen hun potentieel snel gehoord hebben. Toch liet het tweetal zich niet overhaasten en werkten ze in alle rust aan hun debuutalbum. Het goede nieuws is dat 925 eindelijk af is en in het voorjaar van 2020 zal uitkomen. Het nieuwe “Right Round The Clock” is een van de nummers die daarop terug te vinden zal zijn.

Sorry maakt geen typische post-punk en denkt wel vaker meer buiten de lijntjes. Ditmaal gebruiken ze op “Right Round The Clock” onder andere een saxofoon, een instrument dat je niet bepaald zou thuisbrengen in de betere alternatieve rockmuziek. In het oor springt ook het eerder rustige tempo dat het nummer kenmerkt en het geheel daardoor iets strakker laat klinken. De basgitaar klinkt heel to the point en is de basis waarrond “Right Round The Clock” is gebouwd. Bovendien straalt de samenzang van Asha Lorenz en Louis O’Bryen de typische Britse coolness uit en geeft het de band zijn eigenheid die het nodig heeft. We leggen ons hand alvast in het vuur, maar 925 zou wel eens van dé debuutplaten van 2020 kunnen worden.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normandie - "Sorry"

Veel geheimen heeft de Zweedse band Normandie niet meer te verbergen in aanloop van hun nieuw album Dopamine. Het drietal loste sinds deze…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 3): Tot het einde goed

De negende editie Best Kept Secret is intussen weer op haar einde gekomen. Op de derde en laatste dag van het festival…
InstagramLiveRecensies

Sorry @ Ancienne Belgique (AB Club): Geen excuses nodig

Eind vorig jaar verscheen met Anywhere But Here de tweede plaat van Sorry. De band uit Londen brengt die plaat mee op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.