Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Counterparts – “Paradise and Plague”

Het is nog tien dagen wachten tot het nieuwe album van Counterparts de wereld wordt ingestuurd. “Paradise and Plague” is dan ook al de derde van die nieuwe plaat Nothing Left To Love. Net als de voorgangers, “Wings of Nightmares” en “Separate Wounds” bouwt dit nummer mooi verder op de bekende Counterparts sound.

De breakdown in het midden van de song wordt ingeleid door volgende lyrics: ‘No one could save me I was born inside my grave’, meer Counterparts dan dit wordt het niet. Dit nummer is wat we verwachten van de band, diep donkere lyrics, melodische riffs, harde breakdowns en overtuigende vocals. Counterparts biedt niets vernieuwend, maar opteert eerder voor de verfijning van hun ondertussen bekende sound. Daar hoor je ons niet over klagen. Wij zijn alvast benieuwd naar dat nieuw album.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

22 oktober 2019

About Author

Jarno Desmet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief