Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ashley Morgan – “Angels”

We kenden hem vooral als man achter de draaitafels, maar Ashley Morgan zet nu consistent de stap naar voor met een mic in de hand. Naam en faam maakte hij eerder al met zijn project LTGL, waarmee hij ook naam in het buitenland wist te maken. Het afgelopen jaar was Ashley Morgan ook de vaste dj achter DVTCH NORRIS en werken ze wel vaker samen aan nieuwe nummers. Zijn debuutsingle “Seaweeds And Algaes” deed het alvast goed en belandde in een resem grote Spotify-playlisten. Vandaag breidt hij hier een vervolg aan met “Angels”, waarin zijn future hiphop ons andermaal weet te bekoren.

Wat zijn we toch gezegend met een Belgisch talent als Ashley Morgan. De Hasselaar kiest op “Angels” nog steeds voor niet voor de hand liggende instrumenten en klanken en weet zo opnieuw een geheel eigen draai te geven aan hiphop. Niet alleen muzikaal is “Angels” een nummer van de bovenste plank, ook op vlak van lyrics bewijst Morgan dat hij nu al tot een van de besten van ons land hoort. Het refrein doet ons wat denken aan de beginfase van Mura Masa en zou zelfs niet misstaan op een radiozender als Studio Brussel. Ashley Morgan is in ieder geval goed op weg om hiphop opnieuw te definiëren en dat zou ook wel eens in het buitenland kunnen aanslaan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief