Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ashley Morgan – “Seaweeds And Algaes”

Ashley Morgan is al langer bezig met muziek en toch duurde het tot vrijdag de dertiende voor we eindelijk van zijn solomateriaal mogen proeven. Het toptalent van eigen bodem verdiende zijn eerste strepen in het urbanwereldje door het uploaden van beats en instrumentals op Soundcloud onder het alterego LTGL. Al snel deed zijn naam de ronde en kon hij zelfs een platencontract tekenen bij zijn droomlabel. Ashley Morgan kennen we ondertussen ook al als vaste dj van DVTCH Norris en dat Ashley ook bars kan spitten, laat hij dan ook zien tijdens de shows van DVTCH. Na een jaartje op het conservatorium, koos Morgan er bewust voor om aan zijn geluid en vocals te werken. Nu twee jaar later, krijgen we daar met “Seaweed And Algaes” een eerste ijzersterke voorproever van.

“Seaweeds And Algaes” is een heerlijk laidback hiphopnummer geworden dat ons op de hele lijn weet te overtuigen. De ontspannen gitaarvibes in het begin geven ons meteen een rustgevend gevoel. Ashley Morgan beschikt tevens over een heel intrigerende stem, die zowel heel warm als ook heel puur overkomt op “Seaweeds And Algaes”. Wat het nummer zo bijzonder maakt, zijn de verschillende experimentele instrumenten die Ashley Morgan erop heeft weten te verwerken, die samen toch mooi een geheel vormen. De authenciteit, de creativiteit en het vakmanschap maken van Ashley Morgan een buitengewoon sterke artiest waarvan we zeker nog heel veel zullen horen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 september 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief