Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Himalayas – “The Masquerade”

Himalayas is een band die al eens graag goed door ramt als het op muziek aankomt. De groep uit Wales bracht al enkele leuke singles uit, waarvan “Thank God I’m Not You” maar liefst 16 miljoen streams haalde, maar nu komt de groep met een gloednieuw liedje. “The Masquerade” is meteen hun eerste wapenfeit uit 2019 en het is er eentje die heel wat mensen neerknalt. Wie de band aan het werk wil zien, moet op 28 oktober naar Trix waar ze in het voorprogramma van Reignwolf hun gitaren zullen laten zegevieren.

Met een vettige bas gaat “Masquerade” van start, en al snel voel je dat dit niet het einde is. Eens alle instrumenten in het geheel komen, hoor je een heel grootse sound van riffs en vettige klanken. Met de Britse vocals er bji gemengd, doet het ons wat denken aan Royal Blood, maar dan iets diverser en rijker aan klanken. Het nummer zou de soundtrack voor de Brexit moeten zijn, en die verscheurde keuzes horen we er ook duidelijk in. Een band die nog heel wat potten kan breken, zoveel is duidelijk.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Loveless @ Ancienne Belgique (AB Club): Evenwichtige liefdesbrief aan het publiek

Een paar jaar geleden markeerden enkele virale covers het startpunt van de carrière van Loveless. Twee albums later ontwikkelde de groep rond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.