Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wavey Vayn – “Wood”

© Beau Keller

Antwerpen is het hiphop epicentrum van Vlaanderen en brengt steeds opnieuw weer veelbelovend talent naar boven zoals nu Wavey Vayn. De 23-jarige hiphopbelofte heeft Nigeriaanse roots en viert geleidelijk aan zijn eerste successen. Op 1 juli bracht hij zo zijn eerste project Midnight Sadness uit en even later vond hij in Hussle Agency een veelbelovend boekingskantoor dat het groots ziet met hem. In de zomer zat Wavey Vayn desondanks niet stil en werkte hij met producer Anders aan heel wat nieuwe nummers. Eén daarvan is het nieuwe “Wood”, dat vandaag de wereld ingestuurd werd.

Op “Wood” wil Wavey Vayn een andere kant van zichzelf laten horen en in dat opzet is hij met verve geslaagd. Op zijn project Midnight Sadness koos hij resoluut voor de chille vibes, maar op “Wood” gaat het allemaal wat vlotter en stijgt het energiepijl behoorlijk hard naar boven. De beat van Anders is een sterke basis waarop Wavey Vayn zijn vlotte flow maar al te goed past. ‘Level Up’ horen we Wavey even zeggen in het nummer en dat is ook effectief wat hij op “Wood” heeft gedaan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1815 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart - "Anders"

De fans van Bazart zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een nieuw album van de groep. Mathieu Terryn, Simon Nuytten…
AlbumsRecensies

Opti Rob - Ogen Spreken Compromis (★★★): Ongehoord ondergewaardeerd

Tremelo is niet de hoofdstad van de Vlaamse hiphopscene en Opti Rob is dan ook geen rapper die op alle radiozenders en…
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.