Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wavey Vayn – “Wood”

© Beau Keller

Antwerpen is het hiphop epicentrum van Vlaanderen en brengt steeds opnieuw weer veelbelovend talent naar boven zoals nu Wavey Vayn. De 23-jarige hiphopbelofte heeft Nigeriaanse roots en viert geleidelijk aan zijn eerste successen. Op 1 juli bracht hij zo zijn eerste project Midnight Sadness uit en even later vond hij in Hussle Agency een veelbelovend boekingskantoor dat het groots ziet met hem. In de zomer zat Wavey Vayn desondanks niet stil en werkte hij met producer Anders aan heel wat nieuwe nummers. Eén daarvan is het nieuwe “Wood”, dat vandaag de wereld ingestuurd werd.

Op “Wood” wil Wavey Vayn een andere kant van zichzelf laten horen en in dat opzet is hij met verve geslaagd. Op zijn project Midnight Sadness koos hij resoluut voor de chille vibes, maar op “Wood” gaat het allemaal wat vlotter en stijgt het energiepijl behoorlijk hard naar boven. De beat van Anders is een sterke basis waarop Wavey Vayn zijn vlotte flow maar al te goed past. ‘Level Up’ horen we Wavey even zeggen in het nummer en dat is ook effectief wat hij op “Wood” heeft gedaan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

11 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief