Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Noémie Wolfs – “On The Run”

Vijf jaar lang was Noémie Wolfs de stem van Hooverphonic, maar nadat ze de groep verliet, tekende ze meteen een platencontract bij Universal. Ze bracht er in 2016 haar solodebuut Hunt You uit, dat uiteindelijk in de top tien van de Ultratop terecht kwam en haar naar festivals zoals Pukkelpop en de Lokerse Feesten bracht. Nadat haar comebacksingle “Let Me Down” vorig jaar uitkwam, was duidelijk dat er een tweede album zou volgen. Toch was het verder wachten tot nu.

“On the Run” is de eerste officiële single van Noémies tweede album, want “Let Me Down” zal dan toch niet op het album te vinden zijn. Het nummer klinkt dan ook veel speelser, intenser en interessanter dan “Let Me Down” en geeft Noémie een nieuw facet. Fans van Balthazar en J. Bernardt, maar evenwel Sylvie Kreusch of Lana Del Rey zullen smullen van deze single. Een zeer straffe terugkeer die ons doet uitkijken naar meer nieuws omtrent haar nieuwe album, dat in 2020 verwacht wordt. “On The Run” blijft hangen en laat ons de repeat knop in overmate gebruiken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

10 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Noémie Wolfs – “On The Run””

  1. Van Hoorebeke Daniël schreef:

    Beste, heb vandaag (22/02/2020) uw nieuwe CD beluisterd via Radio 1.
    Ik zou graag een CD of een digitale versie bekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief