Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess – “Hit the Back”

Mikaela Straus, beter gekend als King Princess, kan je gerust een van de symbolen van de lgbtq+-community noemen. Deze Brooklynse doet steevast haar eigen ding, en ook in haar muziek was dat de reden waarom haar eerste singles zo opvielen en konden overtuigen. “1950” en “Talia” waren kleppers van eerste nummers en intussen is de dame al onder het label van Mark Ronson beland en staat haar debuutplaat Cheap Queen gepland voor 25 oktober.

Toch heeft die samenwerking met Ronson haar volgens ons niet alleen goed gedaan. Haar songs mogen dan wel net iets toegankelijker geworden zijn en een breder publiek zal nu binnen handbereik zijn, maar dat is dan ook wel ten koste gegaan van haar o zo aantrekkelijke eigenheid. Nieuwe single “Hit the Back” is net als haar vorige worp “Ain’t Together” iets te braaf naar onze zin. Haar edgy kantje lijkt er intussen volledig afgevijld en dat vinden we op z’n zachtst gezegd een spijtige evolutie. Los daarvan is “Hit the Back” wel een fijn nummertje dat af en toe eens grondig plezant kan zijn. Maar meer dan dat ook niet.

Facebook / InstagramTwitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess - "PAIN"

Er wordt King Princess al lang een wondermooie toekomst voorspeld. De Amerikaanse scoorde de afgelopen jaren dan ook enkele bescheiden hits met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess - "Only Time Makes It Human"

Lang vooraleer King Princess met haar debuutalbum Cheap Queen (2019) naar buiten kwam, wist ze al een grote indruk op ons te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Princess - "Ohio"

Mikaela Straus is een van de meest interessante indiepopacts van het moment. Afgelopen jaar bracht de artieste uit Brooklyn haar debuutalbum Cheap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.