Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Newmoon – “In Harmony”

Na “Let It End” in juni en “Collide Into Me” van eind juli is Newmoon hier terug met wellicht hun laatste single voor de release van hun tweede album Nothing Hurts Forever. We kunnen toch wel uitkijken naar het nieuwe album want na drie sterke singles neer te zetten verwachten we een album dat minstens even goed zal zijn als het debuut. Maar daar hebben we alle vertrouwen in.

“In Harmony” begint met hun typische melodieuze stijl die je ook terugvindt in de laatste twee singles. Tussen de sterke intro en het refrein wordt er plaats gemaakt om de strofes op rustiger tempo aan bod te brengen, een goede keuze van de band want dit zorgt voor een prachtig en zoals gewoonlijk totaal niet opgejaagd nummer. De zang past perfect in het totaalpakket en zorgt voor een mooi en rustig geheel.

We kijken alvast enorm uit naar het nieuwe album dat 11 oktober verschijnt!

Website | Facebook | Instagram | Twitter

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk herbevestigt met o.a. Goose en Raketkanon groot deel line-up voor 2021, en voegt onder meer Brutus toe

Ook Rock Herk is een van de slachtoffers van de afgelaste festivalzomer in 2020, maar bij de pakken blijven ze niet zitten….
LiveRecensies

Turnover @ Kavka (Oudaan): Moeilijk in het midden

Antwerpen is geen onbekend terrein voor de Amerikanen van Turnover. Ze passeerden er al regelmatig, met als meeste recente bezoek een optreden…
InstagramUitgelicht

De 50 beste Belgische albums van het decennium (2010-2019)

België o België, wat zijn we zo’n muzikaal getalenteerd land. Dat wordt iedere dag duidelijk dankzij de leuke mails die we binnenkrijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.