Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “Sims”

De 25-jarige zanger Lauv onderging een echte metamorfose in de laatste maanden, want voor zijn debuutalbum besloot hij voor een make-over te gaan. Al sinds 2015 is de Amerikaanse singer-songwriter druk in de weer om het te maken, en single “Like Me Better” werd dan de gedroomde doorbraak. Zijn debuutalbum How I’m Feeling verschijnt in 2020, maar om op zijn tour toch wat nieuwe nummers te kunnen spelen, bracht hij dit jaar al aardig wat nummers uit.

“Sims” is de zesde track die we op zijn eerste langspeler mogen verwachten en past perfect in het rijtje van songs die hij al uitbracht. Eenzaamheid, liefdesverdriet en jezelf kwijt zijn, zijn de thema’s die Lauv in zijn popsongs verwerkt. “Sims” heeft een leuke, catchy sound gekregen die noch vrolijk noch verdrietig klinkt. Gemengde gevoelens hebben we over het nummer echter niet, want fan waren we vanaf het eerste refrein.

Op 30 oktober speelt Lauv in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 oktober 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief