Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “Sims”

De 25-jarige zanger Lauv onderging een echte metamorfose in de laatste maanden, want voor zijn debuutalbum besloot hij voor een make-over te gaan. Al sinds 2015 is de Amerikaanse singer-songwriter druk in de weer om het te maken, en single “Like Me Better” werd dan de gedroomde doorbraak. Zijn debuutalbum How I’m Feeling verschijnt in 2020, maar om op zijn tour toch wat nieuwe nummers te kunnen spelen, bracht hij dit jaar al aardig wat nummers uit.

“Sims” is de zesde track die we op zijn eerste langspeler mogen verwachten en past perfect in het rijtje van songs die hij al uitbracht. Eenzaamheid, liefdesverdriet en jezelf kwijt zijn, zijn de thema’s die Lauv in zijn popsongs verwerkt. “Sims” heeft een leuke, catchy sound gekregen die noch vrolijk noch verdrietig klinkt. Gemengde gevoelens hebben we over het nummer echter niet, want fan waren we vanaf het eerste refrein.

Op 30 oktober speelt Lauv in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1207 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "2021"

Lauv heeft wellicht enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar, waartoe ook het maken van nieuwe muziek gerekend kan worden. Eigenlijk zou…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Conan Gray - "Fake"

Met Lauv en Conan Gray hebben twee van de grootste doorbraken van de afgelopen paar jaar de handen in elkaar geslagen. Terwijl…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding & Lauv - "Slow Grenade"

Ellie Goulding klimt stilaan toch terug naar boven in onze muziekwereld. Na een pauze en minder geïnteresseerd publiek, maakt ze een comeback….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.