Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “Sims”

De 25-jarige zanger Lauv onderging een echte metamorfose in de laatste maanden, want voor zijn debuutalbum besloot hij voor een make-over te gaan. Al sinds 2015 is de Amerikaanse singer-songwriter druk in de weer om het te maken, en single “Like Me Better” werd dan de gedroomde doorbraak. Zijn debuutalbum How I’m Feeling verschijnt in 2020, maar om op zijn tour toch wat nieuwe nummers te kunnen spelen, bracht hij dit jaar al aardig wat nummers uit.

“Sims” is de zesde track die we op zijn eerste langspeler mogen verwachten en past perfect in het rijtje van songs die hij al uitbracht. Eenzaamheid, liefdesverdriet en jezelf kwijt zijn, zijn de thema’s die Lauv in zijn popsongs verwerkt. “Sims” heeft een leuke, catchy sound gekregen die noch vrolijk noch verdrietig klinkt. Gemengde gevoelens hebben we over het nummer echter niet, want fan waren we vanaf het eerste refrein.

Op 30 oktober speelt Lauv in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lauv @ La Madeleine: Veilige popshow

Je hebt van die artiesten die het succes van hun doorbraaksingle niet meer kunnen evenaren en Lauv is daar zo’n voorbeeld van….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.