Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz – “it’s not you it’s me”


De Nederlandse Naaz is de laatste weken keihard aan het doorbreken. Volgende week komt haar tweede ep eraan en daar is de jonge zangeres sinds deze zomer volop singles van aan het releasen. “TAPED” blies ons al van onze sokken en ook het melancholische “damage 🙁“ kon ons meer dan bekoren. The beautiful struggle kon al geen tegenvaller meer worden, dus besloot de jongedame er met “it’s not you it’s me” vandaag nog een schepje bovenop te doen. Naaz is dus the next big thing en dat ging ook aan niemand minder dan Melanie Martinez onopgemerkt voorbij, want de Nederlandse mag haar vergezellen op haar Europese tour.

“it’s not you it’s me” beschikt niet over al te veel instrumenten, maar dat hoeft met zo’n straffe lyrics zeker geen probleem te zijn. Het nummer gaat simpelweg over verliefd zijn, maar niet op een specifieke persoon. Hoewel er dus niet veel instrumenten aan te pas komen, geven de beats en elektronische geluiden toch een vrolijke, catchy touch aan de single. Dit alles in combinatie met de sterke vocals van de jongedame maken van “it’s not you it’s me” een volgend meesterwerkjeVolgens Naaz zelf is het een gemene single, maar dat mag al eens na een emotioneel nummer als “damage :(“.

the beautiful struggle verschijnt op 4 oktober. Op 20 oktober staat Naaz in de AB Club voor haar eerste solo-headlinetour ooit en op 9 februari opent ze de grote zaal voor Melanie Martinez.

Facebook Instagram Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1755 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Motel Mozaïque (Dag 2): Verwondering afgewisseld met teleurstelling

De tweede dag van Motel Mozaïque was de eerste volle festivaldag in Rotterdam, wat betekende dat we al relatief vroeg op pad…
LiveRecensies

Naaz @ Koninklijk Theater Carré: Vrouw, leven, vrijheid

Als je als artiest besluit om een pauze in te lassen, neem je meteen ook een groot risico: zal het succes nog…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Naaz - Never Have I Ever (★★★★): Bloei. Groei.

Een van de meest interessante dingen aan een mensenleven, is om te zien hoe je verschillende levensfasen doormaakt. Dat niet alleen op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.