Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Naaz – “damage :(“

De 21-jarige Naaz is al een tijdje dé pop-darling van onze Noorderburen 3FM, die haar al een tijdje steunen. In België wordt ze nog niet veel op de radio gedraaid ondanks het grote potentieel van de zangeres. Ze tourde dit jaar al met o.a. Hayley Kiyoko en is de special guest van Melanie Martinez’s Europese tour in December. Ons land zal ze aandoen tijdens haar eerste Europese solo tour, waar ze heel wat nieuw werk zal voorstellen. Ook de nieuwe single zal dus live te horen zijn.

Wat waren we toch onder de indruk van haar vorige single “Taped“, en onze euforie gaat dankzij “damage :(” nog altijd niet verminderen. Deze keer is ze iets weemoediger en melancholischer, wat echter niet erg is. De focus ligt op het vertellen van een persoonlijk verhaal en die aandacht gaat dan ook nooit verloren. We kunnen “damage :(” zelfs een beetje vergelijken met tracks uit de jonge jaren van Sia. Dezelfde ruwheid, emotionaliteit en impact. Naaz is dus zeker een blijvertje.

Naaz speelt op 20 oktober haar eerste Belgische zaalshow in de AB Club. Allen daarheen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "UPROOT"

Na een doorstart ziet het er tegenwoordig naar uit dat Naaz richting een grotere doorbraak toewerkt. De Nederlandse met Koerdische roots evolueerde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "BARANA"

Nadat ze jarenlang als veelbelovend werd bestempeld, zit de grote doorbraak van Naaz er nu echt wel aan te komen. De Nederlandse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.