Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz – “TAPED”

Vrouwelijke popfenomenen zijn de laatste tijd alomtegenwoordig. Denk maar aan Billie Eilish, Anne-Marie of onze eigen Angèle. Met Naaz hebben ze er in Nederland nu ook zo eentje rondlopen. Haar debuut-ep Bits of Naaz was al een schot in de roos en dat leverde haar onder andere een plek op het affiche van Rock Werchter op. Verder mocht ze de Europese tour van die andere rising star Hayley Kiyoko openen. Die ervaring heeft de Nederlandse zangeres duidelijk deugd gedaan, want met “TAPED” lost ze haar beste nummer tot nog toe.

De nieuwste Naaz klinkt elektronischer dan haar vorige werk, waardoor er al meteen een vrolijke sfeer rond het nummer hangt. De refreinen zijn telkens weer een hoogtepunt en blijven goed hangen, waardoor het live zeker een meezinger kan worden, en eindigen doet het met een geweldige apotheose. Met “TAPED” probeert Naaz haar luisteraars te stimuleren om zichzelf te zijn en zich niet onzeker te voelen. Met dat probleem heeft de Nederlandse zelf te kampen; maar laat ons eerlijk zijn, met zo een fantastische single is dat nergens voor nodig.

Naaz staat op 20 oktober in de Ancienne Belgique.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1351 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "Sad Violins"

‘Het is een paar jaar geleden, en stiekem hoop ik dat je me niet helemaal meer herinnert’, staat er te lezen in…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "Mute Love"

Met Naaz loopt er in Nederland een nieuwe popster in wording rond.  Zo heel lang is de zangeres nog niet bezig, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.