Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance – “Fado”

Na “Daydreaming” en “The Game” heeft Milky Chance weer een nieuw nummer aan de lijst toegevoegd, namelijk “Fado”. “Fado” zal, net zoals de andere twee nummers, waarschijnlijk op het nieuwe album staan. En heel lang wachten moeten we niet. Op 15 november droppen ze Mind The Moon dat hun derde album zal zijn. Op 8 februari 2020 komt de band trouwens naar de Ancienne Belgique.

Met “Fado” krijg je onmiddellijk het gevoel dat het Duitse duo een hedendaagse versie van “Stolen Dance” wilt maken. Je hebt weer eerst een rustige en lage vocal die later in het nummer luider en hoger wordt. Wat opvallend is in dit nummer, is dat ze niet stil willen staan bij hun formule. En dat is meestal wel leuk om te zien dat muzikanten nieuwe content brengen dat lichtjes anders is dan hun hits. Het nummer voelt weliswaar iets te donker om de hits te evenaren. Toch past de timing van de song perfect bij de sfeer. Het is het begin van de herfst waardoor je nog een beetje hunkert naar een kleine nazomer. Met “Fado” kunnen ze dit wel brengen.

Buiten dat het misschien in lounges gedraaid gaat worden, zal waarschijnlijk niet ontploffen. Maar een album release kan daar misschien wel het een en het ander aan doen.

Volg ons ook op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ginger Root - "Better Than Monday"

Een stevige portie funk, een op het randje van obsessieve relatie met Japanse cultuur, een snufje disco en een voorliefde voor alles…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.