Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance – “Synchronize”

© CPU – Bert Savels

De naam Milky Chance doet bij de meesten waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Het Duitse duo uit Kassel lanceerde in 2013 “Stolen Dance”, een nummer dat ongetwijfeld door vele muziekliefhebbers gesmaakt werd. Hoewel de mannen van Milky Chance daarna nauwelijks opnieuw het niveau van deze single bereikten, was de muziek die ze daarna uitbrachten alles behalve teleurstellend. Het ruwe stemgeluid van Clemens Rehbein en de zweverige elektronische sounds vormen samen het klassieke recept tot vrolijke folktronica. Ook nu kiest Milky Chance ervoor om deze dansbare, tropische sounds aan te houden in hun nieuwste single “Synchronize”.

Het begin van het nummer klinkt nogal nostalgisch, alsof we op roadtrip zijn doorheen woeste wegen met de wind in onze haren. Nog geen halve minuut later verrassen elektronische geluiden ons en schiet het Milky Chance-gehalte onmiddellijk de hoogte in. Bovendien werken de lyrics ook erg aanstekelijk: “I love the way we synchronize, we synchronize”. Net zoals bij een van hun laatste singles “Colorado”, is het haast onmogelijk om stil te blijven zitten tijdens deze frisse “Synchronize”.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Big Adviser - "Bitter Pill"

Dat het conservatorium van Gent een kweekvijver voor gerenommeerde bands in de Belgische scene is, is lang geen geheim meer. Namen als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance - "Troubled Man"

Hoewel de kille herfst vandaag zijn intrede heeft gedaan, worden we op deze 21 september voorzien van een nazomerse plaat. Het Duitse…
AlbumsRecensies

Stars - From Capleton Hill (★★★): Twintig jaar actief en nog even somber als altijd

Voor het eerst in vijf jaar komt de Canadese band Stars weer met een album op de proppen. Wij zouden de band…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.