Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milky Chance – “Synchronize”

© CPU – Bert Savels

De naam Milky Chance doet bij de meesten waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Het Duitse duo uit Kassel lanceerde in 2013 “Stolen Dance”, een nummer dat ongetwijfeld door vele muziekliefhebbers gesmaakt werd. Hoewel de mannen van Milky Chance daarna nauwelijks opnieuw het niveau van deze single bereikten, was de muziek die ze daarna uitbrachten alles behalve teleurstellend. Het ruwe stemgeluid van Clemens Rehbein en de zweverige elektronische sounds vormen samen het klassieke recept tot vrolijke folktronica. Ook nu kiest Milky Chance ervoor om deze dansbare, tropische sounds aan te houden in hun nieuwste single “Synchronize”.

Het begin van het nummer klinkt nogal nostalgisch, alsof we op roadtrip zijn doorheen woeste wegen met de wind in onze haren. Nog geen halve minuut later verrassen elektronische geluiden ons en schiet het Milky Chance-gehalte onmiddellijk de hoogte in. Bovendien werken de lyrics ook erg aanstekelijk: “I love the way we synchronize, we synchronize”. Net zoals bij een van hun laatste singles “Colorado”, is het haast onmogelijk om stil te blijven zitten tijdens deze frisse “Synchronize”.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Maltese - "Florence"

Matt Maltese is een Brits-Canadese singer songwriter Matt Malteses die vaak gekarakteriseerd wordt door een melancholische en licht cynische tekst, die vergezeld…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Just Jack - "Wasp in a Coke Can"

De naam Just Jack klinkt u waarschijnlijk niet erg bekend in de oren, zijn single “Starz in Their Eyes” daarentegen zeker wel….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SYML - "Chariot"

SYML vereerde ons land al meermaals met zijn aanwezigheid en stelde nimmer teleur. De laatste keer kwam hij naar Les Nuits in…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.