Features, Uitgelicht

Dansende Beren Showcasefestival

Na weken en zelfs maanden voorbereiding, anticipatie en vooral veel spam naar jullie toe, was het verleden zaterdag dan eindelijk zover: het Dansende Beren Showcasefestival. Samen maakten de twaalf erg diverse bands hun verwachting als veelbelovende line up zeker waar. Iedere groep zette iets neer waar we in de toekomst nog meer van willen proeven. Opzet geslaagd dus, maar bovenal was het een leuke festivaldag die niet had kunnen slagen zonder jullie aanwezigheid.

Deze dag werd ook in beeld vastgelegd door Nathan Dobbelaere van CPU en Ellen Verhaegen. Hun foto’s vind je hier. Bekijk ook zeker eens de aftermovie van het Showcasefestival door Rik Van Dosselaer om te zien hoe het eraan toe ging.

25 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief