Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Samm Henshaw – “Only One to Blame”

Verleden maand konden we vaststellen dat Londenaar Samm Henshaw telkens een half jaar respijt neemt tot de release van de volgende single. Zijn aanstekelijke mengelmoes van hedendaagse soul met invloeden uit de hoek van blues, hiphop en zelfs gospel is steeds opnieuw om van te smullen. Maar door zijn gebrek aan releases laat de man ons vaker wel dan niet op onze honger zitten. Na het groovy  “Broke” en de oorwurm  “Church” volgde vorige maand het daverende “The World Is Mine” en we gingen ervan uit hiermee zoet te moeten blijven tot Kerst of Nieuwjaar.

De feestdagen kwamen echter veel vroeger, want vandaag bracht Henshaw alweer iets uit! Is Samms debuutplaat dan eindelijk bijna afgewerkt? Is de Londenaar echt on a roll en vertrokken voor een ongetwijfeld succesvolle rit? Mogelijk voorbarig enthousiasme? Check. Maar we kunnen ons niet bedwingen, want ook “Only One to Blame” is er weer los op. Zijn heerlijke grooves en zijn zowel raspy als gezellige stemgeluid maken onze dag, terwijl al het geflirt met soulklanken het nummer nog charmanter maken dan het al was. Tegen het einde toe begint Henshaw aan een opbouw richting feestuitbarsting vol soulvibes en we hebben totaal niet in de gaten dat “Only One to Blame” bijna de kaap van vijf minuten bereikt. Kortom, de zanger bewijst ook in een maand een sterke song te kunnen schrijven. Tot in oktober, dus?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Samm Henshaw - "Chicken Wings"

Jaren geleden stond Samm Henshaw nog als een schuchtere en onervaren muzikant op de affiche van Rock Werchter, maar dat is verleden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Samm Henshaw - "All Good"

In het begin van zijn carrière stond Samm Henshaw op Rock Werchter, maar pas vier jaar later lijkt het alsof de Brit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RESPONS - "Hilary" (feat. Samm Henshaw en Barney Artist)

  RESPONS is een jonge Britse rapper die opgroeide in Leighton-Buzzard, iets buiten Londen. In zijn jeugd kwam hij met alle soorten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.