Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FARR – “Paranoid”

FARR is het resultaat van een samenwerking tussen de straffe Amerikaanse zanger Roméo en de talentvolle Britse producer Linden Jay. Hoewel de band al een aantal jaren bestaat, blijft hun populariteit zeer beperkt. Aan de kwaliteit van de muziek kan het in elk geval al niet liggen. De funky soul van Roméo wordt aangevuld door dansbare beats van Jay en die combinatie werkt verbazingwekkend goed.

Op “Paranoid” worden we van onze sokken geblazen, want wat heeft die Roméo een stem! De Amerikaan gaat moeiteloos van hoog naar laag en laat ons zien wat echte soul is. Jay laat terwijl het beste van zichzelf zien achter de knoppen. De synths en de beats vliegen in het rond en maken van “Paranoid” een geweldig nummer. FARR laat ons nog een laatste keer de zomer voelen op hun nieuwste single en daar zijn wij maar al te blij om.

Facebook / Instagram/ Twitter

20 september 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief