Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Erick The Architect – “Let It Go” (feat. Loyle Carner & FARR)

Erick The Architect kennen we voornamelijk als producer en rapper van Flatbush Zombies. Na hun succesvol coronaprojectje now, more than ever besloten de zombies even op zichzelf te focussen. Hierdoor kregen we eind oktober met “WTF” een samenwerking tussen Erick en Col3trane en vandaag komt er een samenwerking met niemand minder dan Loyle Carner en FARR bij. Hier bleef het niet bij, want op 22 januari mogen zijn eerste solo-ep verwachten dat FutureProof zal heten. De ep telt vijf nummers en naast Col3trane, Loyle Carner en FARR, zullen ook Pip Millett en Sophie Faith (die ook al op now, more than ever te horen was) hun opwachting mogen maken.

De samenwerking tussen Erick met zijn ruige beats en Loyle die het liever wat soulvoller aanpakt, hadden we niet meteen zien aankomen. Op FutureProof wil The Architect het iets rustiger gaan aanpakken na alles wat hij in dit jaar heeft meegemaakt, en dan is Loyle Carner natuurlijk wel de geschikte persoon. Op “Let It Go” krijgen we nog altijd wel een trapbeat voorgeschoteld, al is het een afgezwakte variant die wordt bijgestaan door een zachte gitaar. Erick en Loyle rappen beide over de innerlijke strijd van schuld en twijfel bij het nastreven van hun droom, terwijl FARR het laidback refrein verzorgt.

Met “Let It Go” laat Erick The Architect nog maar eens zien hoe talentvol hij is door op elke soort beat zijn plan te trekken. FutureProof ligt op 22 januari in de rekken.

Tracklist:

1. WTF ft. Col3trane

2. Let It Go ft. Loyle Carner & FARR

3. Die 4 U ft. Sophie Faith

4. Selfish ft. Pip Millett

5. “I Can’t Lose”

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met o.a. Loyle Carner, Kamaal Williams, Danny L Harle en meer

Het licht aan het einde van de lange coronatunnel is eindelijk in zicht en de festivals uiten hun hoop met gloednieuwe namen….
AlbumsRecensies

Jordan Rakei - What We Call Life (★★★★): Het leven samengevat in 10 soulvolle nummers

Is dit het, is dit wat het leven inhoudt? Als ontnuchterende tienerjongen spookte die vraag wel vaker door Jordan Rakei’s hoofd. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swindle - "LOST" (feat. Loyle Carner, Kojey Radical & JNR Williams)

Swindle is zo iemand die je gerust als een superproducer mag omschrijven. De Brit uit Zuid-London heeft een voorliefde voor jazz, reggae,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.