Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Erick The Architect – “Let It Go” (feat. Loyle Carner & FARR)

Erick The Architect kennen we voornamelijk als producer en rapper van Flatbush Zombies. Na hun succesvol coronaprojectje now, more than ever besloten de zombies even op zichzelf te focussen. Hierdoor kregen we eind oktober met “WTF” een samenwerking tussen Erick en Col3trane en vandaag komt er een samenwerking met niemand minder dan Loyle Carner en FARR bij. Hier bleef het niet bij, want op 22 januari mogen zijn eerste solo-ep verwachten dat FutureProof zal heten. De ep telt vijf nummers en naast Col3trane, Loyle Carner en FARR, zullen ook Pip Millett en Sophie Faith (die ook al op now, more than ever te horen was) hun opwachting mogen maken.

De samenwerking tussen Erick met zijn ruige beats en Loyle die het liever wat soulvoller aanpakt, hadden we niet meteen zien aankomen. Op FutureProof wil The Architect het iets rustiger gaan aanpakken na alles wat hij in dit jaar heeft meegemaakt, en dan is Loyle Carner natuurlijk wel de geschikte persoon. Op “Let It Go” krijgen we nog altijd wel een trapbeat voorgeschoteld, al is het een afgezwakte variant die wordt bijgestaan door een zachte gitaar. Erick en Loyle rappen beide over de innerlijke strijd van schuld en twijfel bij het nastreven van hun droom, terwijl FARR het laidback refrein verzorgt.

Met “Let It Go” laat Erick The Architect nog maar eens zien hoe talentvol hij is door op elke soort beat zijn plan te trekken. FutureProof ligt op 22 januari in de rekken.

Tracklist:

1. WTF ft. Col3trane

2. Let It Go ft. Loyle Carner & FARR

3. Die 4 U ft. Sophie Faith

4. Selfish ft. Pip Millett

5. “I Can’t Lose”

Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singles

Nieuwe single Poppy Ajudha - "Weakness"

We kunnen al enkele jaren spreken over een vernieuwde Britse muziekscène, waarin genres zoals jazz, soul, r&b herontdekt worden. Culturen clashen en…
AlbumsRecensies

Nyck Caution - Anywhere But Here (★★★½): Degelijk debuut met geweldige uitschieters

Nyck Caution begint 2021 met een positieve noot. Na enkele veelbelovende mixtapes komt de 26-jarige Beast Coast-rapper met zijn debuutalbum Anywhere But…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner – “Yesterday”

Voor zij die de Britse hiphopscene in de gaten houden, weten al sinds 2017 dat er een naam is om absoluut in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.