Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lauv – “Feelings”

Ari Leff aka Lauv is de zon gewoon, aangezien hij Californië al sinds zijn geboorte als zijn thuis beschouwt en net dat zonnetje brengt hij met zijn muziek naar de rest van de wereld. In 2015 stelde Lauv zijn debuut-ep Lost in the Light aan de wereld voor, maar op een debuutalbum was het toch een dikke vier jaar wachten. Een slimme zet, want in de laatste jaren scoorde Lauv verscheidene keren een hit waardoor zijn naamsbekendheid groter werd.

Een releasedatum kent zijn debuut How I’m Feeling nog niet, maar dat zijn nieuwe worp “Feelings” daarop te vinden zal zijn, kunnen we al makkelijk aannemen. De melodische elektropop ligt ook deze keer goed in het oor en windt ons al snel rond zijn vinger. We moeten er dan ook weinig woorden aan vuil maken, “Feelings” is een goede popsong. De laidback vibe past bovendien ontzettend goed bij Lauv’s stem en doet ons vermoeden dat hij die lijn helemaal doortrekt op zijn eerste lp.

Op woensdag 30 oktober staat Lauv in de AB. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

19 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief