Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Georgia – “Never Let You Go”

©CPU – Chris Stessens

De Londense Georgia kreeg afgelopen zomer de kans om Rock Werchter muzikaal te openen en dat deed ze op een indrukwekkende wijze op haar eentje. De multi-instrumentaliste scoorde een hit met haar nummer “About Work The Dancefloor”, waarmee ze dansvloeren over heel de wereld aan het dansen kreeg. Ondertussen is het ook al vier jaar geleden sinds haar debuutalbum uitkwam, maar deze zomer beloofde ze alvast dat haar tweede album er aankwam. Gelogen heeft ze niet, want op 10 januari komt dan eindelijk lp nummer twee.

“Never Let You Go” is een stoere, dynamische poptrack geworden waarmee ze ons even aan Paramore laat denken. Dansen doen we ook op deze release alsof het de laatste keer was en net die energie zorgt ervoor dat we nog grotere fan zijn van de Londense artieste. Opvallend is dat elk geluid dat je hoort allemaal door haar is ingespeeld, wat onze verwondering des te groter maakt. We zijn al benieuwd naar haar tweede album Seeking Thrills, want “Never Let You Go” is in ieder geval al een leuke single geworden.

Op zaterdag 19 oktober verzorgt Georgia het voorprogramma van Metronomy in De Roma.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief