Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Master Peace – “I Might be Fake” (feat. Georgia)

© Ewen Spencer

Goed nieuws: Master Peace heeft zijn debuutalbum aangekondigd. De Brit verenigt indiepop en gitaar-gedreven punk in een mengelmoes met een snufje hiphop en een vleugje Calvin Harris-anno-2007. Het resultaat? Een mega catchy sound die meteen een lach op je gezicht tovert. Helaas hebben we ook slecht nieuws: het duurt nog eventjes voordat How To Make A Master Peace verschijnt. Master Peace brengt zijn eerste langspeler namelijk pas in maart uit. Met “LOO SONG” kregen we daar van de zomer al een voorproefje van, maar om de pijn van het lange wachten te verzachten, biedt hij ons nu alvast “I Might be Fake” aan.

Master Peace wordt op zijn nieuwste track vergezeld door de multidisciplinaire Engelse popartiest Georgia. In het duet verkent het tweetal het concept van impostersyndroom, dat rare gevoel waarbij je denkt dat je al je succes niet waard bent. “I Might be Fake” is geen neerslachtig nummer over die gevoelens, maar juist een empowering poptrack met scherpe synths, een refrein met een ontzettend hoog meezinggehalte heeft én een hoop energie. Je wil eigenlijk niets anders dan in het rond springen met je beste vrienden en keihard meeschreeuwen met Master Peace en Georgia!

How To Make A Master Peace ligt op 1 maart in de schappen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

259 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Master Peace - "Shangaladang"

Recentelijk mochten we in Trix zien waar het jaren werk van Master Peace naartoe aan het leiden is. En dat is een…
InstagramLiveRecensies

Kim Petras @ Ancienne Belgique (AB): Pop-peepshow met grote stem

De Duitse popster Kim Petras heeft de afgelopen jaren verschillende records verbroken en werd meer dan ooit een popster die internationaal gevierd…
LiveRecensies

Master Peace @ Trix Café: Een kort kunstje

Er wervelde gisteren een frivool briesje door het café van de Trix en dat had allemaal te maken met Master Peace. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.