Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wilco – “Everyone Hides”

© Chris Stessens

Op 4 oktober verschijnt het elfde studioalbum van Wilco en het lijkt erop dat het weer een heel gezellige verzameling frisse indiesongs zal worden. In juli kwam er met “Love Is Everywhere (Beware)” alvast een uitstekende eerste single uit, en we moesten even wachten op een tweede nummer uit Ode To Joy. Vandaag brengt de band “Everyone Hides” en zoals gewoonlijk weet Wilco dat heel sterk te brengen. Op 24 september speelt de band in De Roma, waar hoogstwaarschijnlijk heel wat nieuwe nummers zullen passeren.

Net zoals de eerste single van hun plaat brengt Wilco op “Everyone Hides” alleen maar positieve vibes. Een aangename gitaarlijn zorgt ervoor dat je spontaan zin krijgt om naar buiten te wandelen en op een vrolijke manier jezelf door de dag te fluiten. Bij Wilco doen ze dat in de clip met verstoppertje spelen, waardoor ze de titel van de song ook heel letterlijk nemen. Maar de song zelf spreekt meer over hoe mensen bepaalde delen van zichzelf verbergen, en toch krijg je er enkel een warm gevoel van. Het kan ook zijn doordat je Jeff Tweedy op zijn gemak heel wat ziet eten: genieten van het leven heet dat. En genieten, dat doen wij van deze nieuwe single die heerlijk fris klinkt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Wilco - Cousin (★★★★): Ook buiten de vertrouwde paden worden mooie verhalen geschreven

Het is nooit een eenvoudige taak om na zoveel jaren iets nieuws op tafel te brengen, maar met de hulp van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wilco - "Cousin"

Tot op de dag van vandaag blijft Wilco een van de meest gerespecteerde indiebands die muzikaal vakmanschap hoog in het vaandel draagt….
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2023 (Festivaldag 7): Niets op aan te merken

Op de zevende dag schiepen de programmatoren van de Lokerse Feesten een uiterst interessante line-up. In Club StuBru kon je onder andere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.