Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Temples – “Context”

© Laura Allard Fleischl

Enkele jaren geleden was daar plots Temples, een psychedelische rockband uit Kettering met een sound van goud. Al vanaf hun eerste singles bliezen ze ons van onze sokken, maar drie albums later werd het even stil rond de tempeliers. Dit jaar maakte het drietal dan eindelijk hun comeback met “Hot Motion”, waarop jammer genoeg het lichtjes teleurstellende “You’re Either On Something” volgde. Vandaag maken de mannen het echter he-le-maal goed met de derde single van hun aankomende plaat. Hot Motion komt uit op 27 september.

Het begin van “Context” alleen al geeft aan dat we opnieuw de Temples te horen zullen krijgen waar we zo van ondersteboven kunnen raken. Het is geen eenvoud troef op dit nummer en tot onze grote vreugde heeft het drietal hun verloren wow-factor opnieuw op weten te vissen. Alsof er geen vuiltje aan de lucht  is, doen ze het weer met een spitsvondige, terugkerende riff en we geven toe dat we “Context” zelfs alleen daarvoor zouden durven opleggen. Ook verrast Temples ons meer dan eens met vernieuwende wendingen die het nummer erg interessant houden. En als er iets dat we willen horen bij Temples, dan is het wel dat we hun muzikale zetten niet altijd zien aankomen. “Context” is er weer los op!

Op dinsdag 19 november stelt Temples Hot Motion voor in de Botanique.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief