Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Sylvie Kreusch – “Seedy Tricks”

Sylvie Kreusch is al lang geen onbekende meer in het Belgische muzieklandschap. Als frontvrouw van de indiepop groep Soldier’s Heart zorgde ze lange tijd voor furore in de Belpop tot de band het eind 2016 voor bekeken hielden. Daarna was Sylvie te horen op een aantal nummers van Warhaus, het project van haar lief Maarten Devoldere, maar werkte ze vooral hard aan haar eigen solocarrière! Voor haar soloproject liet zich Kreusch sterk beinvloeden door Afrikaanse ritmes en dat is meteen te horen op de debuutsingle “Seedy Tricks”!

“Seedy Tricks” is een heel melodieuze single en bewijst dat Sylvie al heel wat ervaring heeft met het maken van nummers. De experimentele (Afrikaanse) vibe slaat aan en harmoniseert prima met de stem van Sylvie. Wanneer we haar eerste plaat mogen verwelkomen, is nog een mysterie, maar de eerste single is in ieder geval al een sterke start van Sylvie’s soloproject.

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sylvie Kreusch - "Comic Trip"

De tijd waarin we Sylvie Kreusch moesten voorstellen als ex-lid van Soldier’s Heart en Warhaus ligt intussen al enkele jaren achter ons….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Barry Can't Swim, Sylvie Kreusch, Fat Dog en meer naar Pukkelpop

Het hoogseizoen voor verse festivalnamen is in bloei. Vandaag op het programma: 13 nieuwelingen voor de Pukkelpopaffiche. Zoals gewoonlijk is het bovendien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2023

Nadat we enkele weken terug al de twintig beste Belgische albums aan je voorstelden, wordt het tijd om ook de dertig beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.