Nieuwe singles, Oude Bekenden

Debuutsingle Sylvie Kreusch – “Seedy Tricks”

Sylvie Kreusch is al lang geen onbekende meer in het Belgische muzieklandschap. Als frontvrouw van de indiepop groep Soldier’s Heart zorgde ze lange tijd voor furore in de Belpop tot de band het eind 2016 voor bekeken hielden. Daarna was Sylvie te horen op een aantal nummers van Warhaus, het project van haar lief Maarten Devoldere, maar werkte ze vooral hard aan haar eigen solocarrière! Voor haar soloproject liet zich Kreusch sterk beinvloeden door Afrikaanse ritmes en dat is meteen te horen op de debuutsingle “Seedy Tricks”!

“Seedy Tricks” is een heel melodieuze single en bewijst dat Sylvie al heel wat ervaring heeft met het maken van nummers. De experimentele (Afrikaanse) vibe slaat aan en harmoniseert prima met de stem van Sylvie. Wanneer we haar eerste plaat mogen verwelkomen, is nog een mysterie, maar de eerste single is in ieder geval al een sterke start van Sylvie’s soloproject.

Facebook

13 april 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief