Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Big Moon – “Your Light”

We horen luide vrouwelijke vreugdeskreten uit Londen en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: nieuwe muziek van The Big Moon. Twee jaar geleden leverden ze met het grungy Love In The 4th Dimension een hapklaar debuut af. Na een mooie en uitgebreide tour doken de vier powergirls de studio in om aan nieuw materiaal te schrijven en dat betekent dat er weer een nieuw album om de hoek loert. Op 10 januari 2020 brengen ze immers Walking Like We Do uit, iets om naar uit te kijken dus. In augustus brachten ze daar al een eerste single van uit met “It’s Easy Then” en nu is er het gloednieuwe “Your Light”.

Er is licht aan het einde van de tunnel voor fans van The Big Moon, want met “Your Light” lossen ze nu dus al een tweede voorsmaak van hun aankomende album. De intro is mooi in de lengte getrokken en geeft alles zijn plaats en tijd om mooi op te bouwen. Na iets minder dan een minuutje krijgen we dan eindelijk de prachtige stem van frontdame Juliette Jackson te horen. Opvallend is wel dat The Big Moon heel dromerig klinkt op “Your Light” en toch nog met veel succes die grungy vibe weet te behouden. Het leuke refrein geeft het nummer een verslavend karakter en voor je het weet duw je gewoon de repeatknop in. “Your Light” is meer dan vijf minuten genieten van zalige indierock en stemt ons nu al positief voor Walking Like We Do.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1592 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #19

Er verschijnen doorheen het jaar zoveel albums dat het heel moeilijk is om alles een volledige recensie te geven. Daarom vonden we…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter pakt uit met Liam Gallagher, Michael Kiwanuka en 14 anderen

Rock Werchter is dit jaar goed uit de startblokken geschoten. Op elke festivaldag staat er al een wereldband uit z’n genre en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Big Moon - "Take A Piece"

De vier dames van The Big Moon besloten na hun debuutplaat om toch even te wachten tot een volgende aanschouwing van die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.