Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo – “Eternal Shore”

Het duo Moon Duo mag dan wel afkomstig zijn uit San Francisco, hun muziek laat je cirkelen rond de maan en alle uithoeken van het universum verkennen. Na al een torenhoge stapel albums te hebben afgeleverd, loopt het tweetal nog steeds over van inspiratie en is hun volgende plaat Stars Are The Light bijna klaar om in de winkelrekken te belanden. Op 27 september kan je jouw nieuwe portie muzikaal sterrenstof aanschaffen. Ter bevestiging dat ze nog altijd niet thuis zijn in werken met conventies, kregen we al twee trips van singles te horen met “Stars Are The Light” en “Lost Heads”.

Tot onze grote vreugde zet ook nieuwe single “Eternal Shore” die spacy trend voort. Het is een lange creatie die van een ongeziene sfeerschepping getuigt. In onze fantasie ondernemen we de missie om de oneindige kuststrook van Moon Duo te bewandelen, maar al snel merken we dat het duo ons helemaal bedwelmt en ineen laat zakken als een pudding om de ogen te sluiten en de psychedelische denkbeelden welig te laten tieren. Nog efficiënt functioneren na het beluisteren van deze geweldig kleurrijke klankenbrij zit er niet bepaald in, en dat is dan ook wat we intussen verwachten van Moon Duo. Stars Are The Light wordt grijpen naar de sterren – of toch in ieder geval met grote pupillen vanuit de zetel fantaseren over die sterren.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Moon Duo - Stars Are The Light (★★★★): Interplanetaire zweefsessie

Aha, het zoveelste album van Moon Duo werd eindelijk op de aarde afgestuurd! Inderdaad, ook wij zijn de tel al lang kwijt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo - "Lost Heads"

Moon Duo is een duo uit San Francisco, maar met hun nummers maken ze wel degelijk reizen naar de maan en omstreken….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo - "Stars Are The Light"

De twee actievelingen van Moon Duo komen aanstormen met heuglijk nieuws. De man en vrouw uit San Francisco hebben al een hele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.