Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo – “Stars Are The Light”

De twee actievelingen van Moon Duo komen aanstormen met heuglijk nieuws. De man en vrouw uit San Francisco hebben al een hele hoop platen op hun conto, maar ondertussen hebben we toch een hele tijd moeten wachten op nieuwe trips naar de maan. Gelukkig kunnen we ons verheugen op een nieuwe lading psychedelica, die eraan komt op 27 september. Hun nieuwe plaat Stars Are The Light zal dan het universum in geschoten worden, en vandaag kregen we daar alvast de titeltrack van te horen.

Moon Duo klinkt dubbel zo spacy als de doorsnee artiest en dat is dan ook waarom hun muziek steeds kan boeien. Ook op “Stars Are The Light” is het weer prijs; direct krijgen we de volle lading psychedelische achtergrondklankjes en een gelaagde zanglijn met veel, heel veel reverb en wazigheid. Na een tijd duikt er een exotisch klinkend gitaarlijntje op, dat ons doet vermoeden dat Moon Duo eerst misschien wel met andersoortige lijntjes bezig was. Zo trippy krijg je het namelijk niet vaak, tenzij natuurlijk bij het duo Moon Duo.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief