Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo – “Lost Heads”

Moon Duo is een duo uit San Francisco, maar met hun nummers maken ze wel degelijk reizen naar de maan en omstreken. Hun psychedelische sound leverde hen al een hele berg albums op en op 27 september komt de volgende langspeler eraan. Vooraleer deze het universum in gelanceerd wordt, kregen we al de titeltrack “Stars Are The Light” te horen en vandaag is het tijd voor een tweede tripje naar bovenaardse oorden.

Op “Lost Heads” pakt Moon Duo het easy-going aan; niets klinkt gejaagd en alles mag heerlijk wazig blijven. Dat betekent niet dat hun gekke achtergrondklankjes ditmaal achterwege zouden blijven. Integendeel, die bepalen het spacy karakter van het nummer en komen hoe langer hoe meer naar de voorgrond. Vooral de exotische gitaarlijn laat ons de oren spitsen tijdens onze wonderlijke zweefsessie in Moon Duo’s wereld. “Lost Heads” verdient zeker de titel van ’trip’, want de song duurt net geen zeven minuten. Geen moment wordt het echter langdradig en we krijgen het idee dat Moon Duo’s nummers niet lang genoeg kunnen zijn. Alweer een geweldige single die ons laat uitkijken naar hun volgende worp.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Moon Duo - Stars Are The Light (★★★★): Interplanetaire zweefsessie

Aha, het zoveelste album van Moon Duo werd eindelijk op de aarde afgestuurd! Inderdaad, ook wij zijn de tel al lang kwijt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo - "Eternal Shore"

Het duo Moon Duo mag dan wel afkomstig zijn uit San Francisco, hun muziek laat je cirkelen rond de maan en alle…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Moon Duo - "Stars Are The Light"

De twee actievelingen van Moon Duo komen aanstormen met heuglijk nieuws. De man en vrouw uit San Francisco hebben al een hele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.