Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jessica Domingo – “Island”

De Amerikaanse Jessica Domingo moet haast vastgekluisterd zitten aan haar ventilator, want we hebben geen idee hoe ze anders met al haar zwoele en warme vibes om zou kunnen blijven gaan. Misschien is het de immer aanwezige breezy factor die haar afkoelt, maar het eindresultaat blijft steeds om van te smelten. Domingo viel al op met haar ep Floral Mind en aan het begin van deze zomer overtrof ze zichzelf helemaal met “Gravitate”. Nu is er de nieuwe single “Island”, waarop de sterke lijn van “Gravitate” zonder aarzelen doorgetrokken wordt.

“Island” doet je teleporteren naar een exotisch eiland dat onbewoond is, op de liefde van je leven na. Het is dan ook een ultiem romantisch en beeldend nummer met geflirt tussen soul en r&b als kern. De zangeres heeft niets dan haar zachte stem nodig om ons in zwijm te doen vallen; zo’n zwoel en intiem stemgeluid is er eentje om te koesteren. Met ook een dansbaar toetsje aan “Island” kan het gevoel bijna niet gelukzaliger en willen we Jessica’s sensueel eiland liefst niet te snel verlaten. Onovertroffen drukkend. Zonnecrème, iemand?

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief