Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Durand Jones & The Indications – “Cruisin to the Park”

Na een geslaagde doortocht op de zondag van Pukkelpop, komen Durand Jones en zijn band vandaag wederom piepen met een nieuwe single. De Amerikanen maken al enkele jaren retro-soul in een moderne tijdsgeest. Legendes als Curtis Mayfield behoren tot de achterliggende basiskennis, maar blijven hangen in het verleden doen ze naar eigen zeggen niet. Hun laatste album American Love Call werd dan ook vaker wel dan niet met lof overstelpt.

Vederlichte nieuwe song “Cruisin’ to the Park” gaat over rondsnorren met de wagen en dit liefst van al nadat de laatste zonnestralen ons gedag hebben gezegd. Op sensuele wijze verliest Durand Jones geenszins zijn grip op de opgewekte vorm van soul, die op American Love Call naar voren kwam. Geen gekke dingen of geëxperimenteer van hun zijde maar degelijke soul. We noemen “Cruisin’ to the Park” zeker niet aardverschuivend, maar niettemin is het genieten van een verfrissende tocht op een zwoele avond.

Voor de liefhebbers is het op maandag 14 oktober te doen in de Botanique.

28 augustus 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief