Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vancouver Sleep Clinic – “Summer ’09”

Het was even stil rond Vancouver Sleep Clinic, maar vorige maand vierde de groep uit Down Under een geslaagde terugkeer met “Bad Dream”. Ook maakte de band bekend dat hun nieuwe plaat Onwards to Zion in oktober het levenslicht zal zien. Het brein achter Vancouver Sleep Clinic is multi-instrumentalist Tim Bettinson, die live wel vergezeld wordt door een resem muzikanten. Tim Bettinson trok voor de creatie van Onwards to Zion naar Bali en herontdekte daar zijn passie en liefde voor muziek. Vandaag krijgen we daarvan een tweede voorsmaakje met “Summer ’09”, dat ons dankzij zijn schoonheid in zijn ban weet te trekken.

“Summer ’09” is een prachtig en emotioneel eerbetoon geworden aan een overleden vriend. Het arrangement is weer piekfijn uitgewerkt en komt dankzij een magnifieke instrumentatie heel puur en kraakhelder over. Het is echter de stem van Tim Bettinson die ons andermaal van slag krijgt. Zelden hoorden we de afgelopen maanden zoveel emotie in een refrein als op “Summer ’09” en we zijn dan ook heel zeker dat veel mensen het niet droog zullen houden bij het beluisteren van deze parel. Bij het nummer hoort trouwens een sterke videoclip, die de muziek nog krachtiger maakt. “Summer ’09” is zonder twijfel een van de mooiste songs die Vancouver Sleep Clinic tot op heden heeft gelost!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2032 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vancouver Sleep Clinic - "Hold Me Like A Summer"

Het gebeurt niet al te vaak dat Vancouver Sleep Clinic muziek uitbrengt, maar als hij dat doet, dan spitsen we onze oren….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vancouver Sleep Clinic - "Love You Like I Do"

De laatste drie jaar hebben we het moeten doen met enkele losse singles van Vancouver Sleep Clinic, maar de honger naar een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vancouver Sleep Clinic - "Middle Of Nowhere"

Een jaar na Onwards to Zion is Vancouver Sleep Clinic er weer met een nieuw nummer. Het project van de Australische multi-instrumentalist Tim Bettinson…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.