Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yungblud – “Die A Little”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Yungblud blijft maar nummers aan de lopende band uitbrengen en ook vandaag lost de 22-jarige Brit een nieuw nummer. Yungblud maakte onlangs in een interview bekend dat hij biseksueel is en werd voor zijn openheid door zijn fanarmy andermaal op handen gedragen. Momenteel is de Dominic Harrison in vaste handen met Halsey en brachten ze nog niet al te lang geleden het gezamenlijke “11 Minutes” uit. Een opvolger van 21st Century Liability lijkt ook al in de maak en zou zijn sterrendom nog veel groter kunnen maken. Net als vorig seizoen, draagt Yungblud een nummer bij aan de soundtrack van de populaire Netflix-serie 13 Reasons Why.

Laten we eerlijk zijn: “Die A Little” is niet het sterkste nummer van Yungblud geworden. De muzikale kameleon gaat graag verschillende kanten op met zijn muziek, maar de weg die hij met “Die A Little” nu bewandelde vinden we iets minder. We missen het grofgebekte, de jeugdige energie en het mist pit waarmee hij ons altijd snel enthousiast kreeg. “Die A Little” is een eerder matige popballade waarvan er zovelen zijn. Enkel het refrein weet ons nog enigszins te overtuigen, maar ook dat blijkt niet genoeg om een eerder pover nummer te redden. Yungblud weet ons ditmaal niet te overtuigen, maar dat zien we voor een keer door de vingers.

Op maandag 28 oktober en dinsdag 29 oktober speelt Yungblud in twee uitverkochte Ancienne Belgique’s te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop maakt affiche van 2024 af met o.a. YUNGBLUD, MEUTE, Sea Girls en 18 anderen

Nadat gisterenavond Rock Werchter de laatste namen aan de affiche toevoegde voor komende zomer, volgt vandaag ook Pinkpop. Eerder kondigde het Limburgse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "When We Die (Can We Still Get High?)" (feat. Lil Yachty)

YUNGBLUD is er niet vreemd van om muzikale werelden met elkaar te laten botsen. Als een soms wel onnavolgbare Britse stuiterbal wist…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.