Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joesef – “Don’t Give In”

Joesef is nog niet lang bezig, maar toch kunnen we al zeggen dat hij een artiest is om in het oog te houden. Zijn eerste single zag begin dit jaar het licht, en “Loverboy”, dat enkele maanden later volgde, was voldoende om ons lid te maken van de Joesef-fanclub. De pop-soulzanger uit Glasgow bouwt aan een mooie toekomst, en dat doet hij volledig op eigen houtje. Hij schrijft, producet en speelt al zijn muziek zelf. Ook qua marketing doet hij het goed; zelfs voor zijn nummers online te beluisteren waren, slaagde hij erin zijn debuutshow volledig uit te verkopen. Deze nieuwe “Don’t Give In” werd ook al subtiel geteased op sociale media, en het resultaat is wederom de moeite waard.

Thematisch volgt zijn derde single mooi op “Limbo” en “Loverboy”: opnieuw zingt hij over de liefde op een ietwat neerslachtige manier. Die boodschap komt hier helemaal tot haar recht door zijn soulvolle stem, die volgens ons zowat alles ontroerend kan bezingen. Het is verbazingwekkend dat Joesef nog niet meer bekendheid geniet; zijn songteksten zijn universeel herkenbaar en de melancholisch aandoende gitaar die in al zijn nummers te horen is, creëert de perfecte mood om je even op bed te leggen en diep na te denken over je (liefdes)leven. Hoewel zijn stijl moeilijk als opbeurend te omschrijven valt, blijf je toch ontspannen en tevreden achter na een portie Joesef.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 augustus 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief