Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joesef – “Loverboy”

Joesef is een gloednieuw talent uit Glasgow. Zijn eerste single “Limbo” zag afgelopen februari nog maar pas het licht. In zijn muziek combineert de zanger invloeden van soul en jazz met aanstekelijke lo-fi pop. Hij werd al vergeleken met de grote Amy Winehouse, en verkocht -zonder zelfs nog maar een nummer uitgebracht te hebben- zijn debuutshow helemaal uit. Het is dus zeker de moeite om Joesefs plaatjes te ontdekken.

Zoals de titel al doet vermoeden, is “Loverboy” een zwoel nummer, perfect als achtergrond voor de zonsondergangen van komende zomer. Zodra je zijn typerende soulful stem gehoord hebt, laat die je niet meer los. Met warme, verleidelijke grooves en melancholische gitaarriffs creëert hij een nostalgisch gevoel dat je tot diep vanbinnen raakt. Hoewel hij de single schreef tijdens zijn vorige break-up en de lyrics daar ook over gaan, houdt “Loverboy” het midden tussen een verscheurend, emotioneel nummer en een heerlijke feelgood-hit. Wanneer Joesef ‘Loverboy, every little thing is gonna be alright’ zingt, geloven we hem ook. Laten we allemaal massaal fan worden van deze nieuweling, zodat hij snel eens afreist naar ons land!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 mei 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter