Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani – “Motivation”

Normani Kordei Hamilton of simpelweg Normani is een Amerikaanse zangeres en danseres, wiens carrière van start ging als lid in de girlband Fifth Harmony. Die groep is inmiddels gestopt en de meiden zijn elk hun eigen weg gegaan. Zo ook Normani, en dat leverde haar al samenwerkingen op met Sam Smith en Calvin Harris. Dit jaar gaat ze op tour samen met Ariana Grande en zou de eerste soloplaat eraan moeten komen. Klinkt allemaal veelbelovend, en de nieuwe single “Motivation” is alvast een feestelijke voorbode van die plaat.

De zangeres kondigde “Motivation” aan met de herinnering dat ze enorm houdt van de vroege jaren 2000, en dat horen we ook duidelijk doorheen het hele nummer. Deze grootse popvibe met een afkruiding van r&b sluit perfect aan bij de muziek die we al die jaren geleden regelmatig op ons bord kregen. Los van de leuke nostalgische factor is “Motivation” simpelweg een feestnummer waar je onmogelijk op kan stilzitten. Toch zullen we die repeatknop ook niet al te vaak indrukken; daarvoor had Normani meer variatie moeten voorzien. Een nogal eentonig, maar geweldig uitbundig nummer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "New To You" (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani - "Fair"

Toen de girlband Fifth Harmony in 2018 aankondigde voor onbepaalde tijd met pauze te gaan (oftewel: de dames gingen uit elkaar), waren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.