Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani – “Fair”

Toen de girlband Fifth Harmony in 2018 aankondigde voor onbepaalde tijd met pauze te gaan (oftewel: de dames gingen uit elkaar), waren alle ogen gericht op Normani. Naast Camila Cabello, die de groep eerder al verliet om individuele ambities na te jagen, was het Normani die een grote popster moest worden. Na samenwerkingen met flinke namen als Calvin Harris en Sam Smith, kwam Normani in 2019 met haar solodebuut “Motivation“. Deze brak dan wel geen potten, maar maakte ons wel nieuwsgierig naar een album van de Amerikaanse. Die kwam er niet. Op muzikaal vlak bleef het akelig stil rondom Normani. In 2020 was er een samenwerking met Megan Thee Stallion, het jaar later pas kwam een nieuwe single, “Wild Side“, met Cardi B. Waar dat debuutalbum blijft, is voor ons en de rest van de wereld nog een groot mysterie. Echter beginnen we wel voorzichtig te hopen dat een aankondiging niet ver weg is, want de 25-jarige zangeres heeft vandaag haar nieuwe single “Fair” de wereld ingebracht.

Naar eigen zeggen laat Normani zichzelf op “Fair” van een kant zien waar wij nog niet bekend mee zijn. Het is de eerste keer dat ze zichzelf van zo’n kwetsbare kant laat zien, en “Fair” is daarom misschien wel het meest persoonlijke nummer van de zangeres tot nu toe. De single gaat dieper in op het verdriet dat Normani ervaart na een stukgelopen relatie. Ze geeft toe moeite te hebben met dit te verwerken, en vraagt zich af hoe eerlijk het is dat haar ex zo makkelijk weer doorgaat met het leven, terwijl zij kapotgaat van de pijn. “Fair” doet ons sterk denken aan de r&b van het begin van de eeuw, en haar stem leent zich goed voor dit genre. Helaas weet “Fair” echter niet bepaald indruk op ons te maken. Het is verre van het slechtste nummer dat wij ooit hoorden, maar het lied gaat nergens heen en is daarom wat saai en vergeetachtig. We hopen ten zeerste dat dit geen voorbode is voor het nog te verschijnen album.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

151 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "New To You" (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normani - "Wild Side" (feat. Cardi B)

Het is intussen alweer een hele tijd geleden dat de Amerikaanse vrouwengroep Fifth Harmony de radiozenders onveilig maakte. Sinds 2016 aast Normani…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.