Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA ft. Ozuna – “Yo x Ti, Tu x Mi”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA ft. Ozuna – “Yo x Ti, Tu x Mi”

Latin muziek doet het goed de laatste tijd en dat geldt ook voor de Spaanse Rosalía. De “Malamente”-zangeres zette onlangs een sterke set neer op Rock Werchter en focuste daar vooral op haar meest recente album. Naast werk van El Mal Querer kregen we echter ook al recenter materiaal te horen zoals “Con Altura” en “Aute Cuture“. Bovendien was de zangeres een van de weinige internationale acts die de naam van het festival juist wist uit te spreken. Sinds de Spaanse haar tweede album heeft uitgebracht heeft Rosalía samengewerkt met onder meer James Blake en J Balvin. Op haar nieuwste single werkt ze samen met Ozuna, een rapper uit Puerto Ricco.

Het latin duo zingt ‘Yo por ti, tú por mí’, wat zoveel betekent als ‘ik voor jou, jij voor mij’. Liefdesliedjes zijn er al genoeg, maar er is altijd plaats voor eentje meer. Rosalía weet zich uiteraard te onderscheiden van pakweg Taylor Swift (die vandaag ook een liefdesnummer uitbracht) doordat ze in het Spaans zingt. De latinritmes werken opnieuw catchy en wederom weet de zangeres ons aan het dansen te krijgen. Op tekstueel vlak is het wel gewoon een afgezaagd liefdesliedje waarin twee geliefden elkaar ophemelen, maar doordat we er niet al te veel van verstaan storen we ons er niet aan. Net zoals bij “Aute Cuture” missen we hier een inhoud, maar ook zonder inhoud krijgt Rosalía ons op de dansvloer.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1166 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Björk & ROSALÍA - "Oral"

Vorig jaar bracht Björk met Fossora uit een zeer persoonlijke en nog steeds overtuigende plaat uit. De IJslandse muzikante maakt al van in…
InstagramLiveRecensies

ROSALÍA @ Rock Werchter 2023: ¡Ay Mami!

Voor een van de absolute hoogtepunten van Rock Werchter 2023 moesten we geduld uitoefenen tot het allerlaatste moment. Op de slotdag van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.