Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single ROSALÍA, J Balvin & El Guincho – “Con Altura”

ROSALÍA is misschien wel de grootste ster van de Spaanse alternative popscene en heeft zich dankzij haar weergaloos album El Mal Querer op heel wat kaarten gezet. In de plaats van platte latinpop, serveert zij ons experimental flamenco electro die even goed smaakt als een ijskoude sangria. In Spanje is ze één van de populairste zangeressen van het moment en ook in de rest van de wereld kan ze op heel wat aanhangers rekenen. Geen wonder dus dat festivals zoals Coachella, Rock Werchter of Down The Rabbit Hole de zangeres op hun line up hebben staan.

“Con Altura” brengt het beste van ROSALÍA, J Balvin en El Guincho samen. Het verleidelijke en sensuele van ROSALÍA, de aanlokkelijke latintrap van J Balvin en het lichtjes psychedelische van El Guincho. Een zomers nummer is bijgevolg het eindresultaat en krijgt ons al snel aan het dansen. “Con Altura” is met uitstek ROSALÍA’s meest toegankelijke nummer en mist misschien de charme van haar recentste album, maar aan hitkwaliteiten in “Con Altura” geen gebrek. Misschien wel de eerste zomerhit van het jaar.

Op zondag 30 juni staat ROSALÍA in The Barn van Rock Werchter. Tickets zijn reeds te koop.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 maart 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief