Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Brittany Howard – “He Loves Me”

Brittany Howard blijkt geen zetelhanger te zijn. Aangezien Alabama Shakes momenteel op pauze staat, brengt ze dan maar wat solomateriaal uit. Op 20 september zal dat haar een eerste langspeler opleveren en daar tellen wij al actief naar af. Van Jaime kregen we eerder al het vernieuwende “History Repeats” en het zachtere “Stay High” te horen, en nu is ook de derde single een feit.

Gelukkig bevat “He Loves Me” opnieuw de durf die we voelden opborrelen op “History Repeats”, maar die dan jammer genoeg weer vervaagde op vorige single “Stay High”. De zangeres stelt heel wat soulvibes in de kijker en aanvankelijk lijkt het erop dat dit nummer er zo eentje wordt dat je bij de eerste luisterbeurt al succesvol kan beginnen meeneuriën. Maar niets is minder waar; daar blijken de vele lagen te opvallend en de structuur te ingewikkeld voor. Met voicesamples als breaks en scherpe gitaarlijnen die zich overal tussen murwen zoals hardnekkig onkruid dat kan, weet Howard een boeiend geheel neer te zetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief