Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single (Sandy) Alex G – “Southern Sky”

Alex Giannascoli bracht al een hele stapel platen uit onder de naam Alex G, tot de man besloot dat hij toch net dat tikkeltje extra wou. Daar zorgde hij vervolgens voor door zijn artiestennaam uit te breiden tot (Sandy) Alex G, et voilà. Meer onder de indruk zijn we van zijn muziek, die steeds iets psychedelisch over zich heeft en steevast baadt in uitgesponnen klanken. Zijn volgende album komt uit op 13 september en zal House Of Sugar heten. We kregen er al het veelzijdige “Gretel” en “Hope” (met op zijn eigen manier hilarische clip) uit te horen. Vandaag is het tijd voor single drie en die bezorgt ons dubbele gevoelens.

“Southern Sky” steekt ludiek van wal, maar al gauw vervaagt dat alles tot enkel een folkvibe overblijft en het geheel ons rustig doet zweven. Niets mis mee; aanvankelijk doen we niets liever dan op het gemak genieten van de warme sound. Maar een minuut verder hadden we toch iets nieuws van (Sandy) Alex G verwacht. Afwisseling blijft uit en de bridge is gewoonweg te voorspelbaar voor Giannascoli om te kunnen overtuigen. Het eindresultaat is mooi, dat zeker, maar hier had de Amerikaan nog iets langer mogen zoeken naar zijn zo gegeerde tikkeltje extra.

Op 18 februari 2020 stelt (Sandy) Alex G zijn nieuwe plaat voor in Botanique.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief