Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FULCO – “Grensdorp”

Fulco Ottervanger, bekend van bands als STADT, De Beren Gieren of BeraadGeslagen, gooit hoge ogen met soloproject FULCO. Een eerste nummer dat de Nederlander op ons losliet was “De Sms’ende Mens”: een geflipt lied met een hele resem verschillende invloeden die we wel konden smaken. FULCO is fris, nieuw en er valt vooral geen label op te plakken. Dat was niet anders op opvolger “Nergens Heen” en vandaag is er een volgend succesvol exemplaar uitgekomen.

Een sobere synthesizer en zachte exotische percussie leiden “Grensdorp” in, dat een eerder zomerse insteek heeft. FULCO’s nieuwe single is heerlijk simpel, dansbaar en wringt hier en daar een beetje. Net zoals we van de Nederlander gewoon zijn, smaakt deze single net als zijn voorgangers naar meer.

Wie FULCO aan het werk wil zien, kan dat op 18 augustus op Pukkelpop. In november volgen er nog heel wat meer speeldata.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 augustus 2019

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief