Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain – “Clock Of Time”

De Duitsers van Lea Porcelain maken ons warm voor hun nieuwe ep, die vanaf 9 augustus te beluisteren zal zijn. “Clock Of Time” is het derde en vermoedelijk laatste voorproefje van Love Is Not An Empire. Met deze nieuwe release willen ze hun luisteraars attent maken op hun beperkte tijd op deze wereld, en hen zo doen nadenken over de toekomst van de planeet. Ook de bijhorende clip, die ze opgenomen hebben in Marrakech, staat volledig in dat thema. Klimaatstrijders zullen we – ondanks de goede bedoelingen – toch niet worden van dit nummer, maar fans daarentegen zeker wel.

Over de twee vorige singles “I Am OK” en “Love Is Not An Empire” schreven we al lovende woorden, hoewel het altpopduo daar behoorlijk afweek van zijn gebruikelijke, behoorlijk donkere, elektronische stijl. Deze nieuwe single sluit weer naadloos aan bij eerder werk, en dat is zoals steeds een schot in de roos. Bedroompop wordt moeiteloos vermengd met new wave, en de bedwelmende stem van Markus Nikolaus vult de dystopisch aandoende soundscape mooi aan. Lea Porcelain mag gerust verdergaan op dit elan, want in de rustgevende en tegelijkertijd benauwende sfeer die het tweetal zo beheerst, willen wij ons nog vaak laten onderdompelen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain - "Choirs to Heaven"

Berlijn is en blijft een hotspot voor alternatieve muziekprojecten zoals ook Lea Porcelain. Producer Julien Bracht en zanger Markus Nikolaus leerden elkaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain - "Sink Into The Night"

Lea Porcelain komt met nieuws! Drie jaar geleden introduceerde het Berlijnse duo zijn donkere, elektronische postpunksound met de ep Out Is In….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain – “Love Is Not an Empire”

Lea Porcelain, het Berlijns gebaseerd muzikaal duo, is terug van weggeweest. In 2017 debuteerde ze met het album Hymn to the Nights….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.