Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain – “Choirs to Heaven”

Foto: Larsen Sotelo

Berlijn is en blijft een hotspot voor alternatieve muziekprojecten zoals ook Lea Porcelain. Producer Julien Bracht en zanger Markus Nikolaus leerden elkaar kennen op een dansvloer in Frankfurt, waarna ze besloten samen muziek te maken. Sindsdien brachten ze al een album uit, trokken ze op Europese tour en maakten ze een passage bij COLORS. In september kondigden ze dan de start van een nog naamloos nieuw hoofdstuk aan.

Lea Porcelain staat bekend voor hun intrigerende sfeeropbouw in hun nummers en dat wordt in “Choirs to Heaven” eens te meer duidelijk. De instrumentals maken een mengelmoes aan emoties in ons los en bouwen mooi op naar een finale uitspatting. Vocaal doet Nikolaus ons in dit nummer bijzonder hard aan Tamino denken, en zo dromen we stilaan weg op de melodie van “Choirs to Heaven”. Er hangt ook bij deze single een waas van vrijheid rond en die is in tijden als deze meer dan welkom.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief