Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain – “Choirs to Heaven”

Foto: Larsen Sotelo

Berlijn is en blijft een hotspot voor alternatieve muziekprojecten zoals ook Lea Porcelain. Producer Julien Bracht en zanger Markus Nikolaus leerden elkaar kennen op een dansvloer in Frankfurt, waarna ze besloten samen muziek te maken. Sindsdien brachten ze al een album uit, trokken ze op Europese tour en maakten ze een passage bij COLORS. In september kondigden ze dan de start van een nog naamloos nieuw hoofdstuk aan.

Lea Porcelain staat bekend voor hun intrigerende sfeeropbouw in hun nummers en dat wordt in “Choirs to Heaven” eens te meer duidelijk. De instrumentals maken een mengelmoes aan emoties in ons los en bouwen mooi op naar een finale uitspatting. Vocaal doet Nikolaus ons in dit nummer bijzonder hard aan Tamino denken, en zo dromen we stilaan weg op de melodie van “Choirs to Heaven”. Er hangt ook bij deze single een waas van vrijheid rond en die is in tijden als deze meer dan welkom.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain - "Sink Into The Night"

Lea Porcelain komt met nieuws! Drie jaar geleden introduceerde het Berlijnse duo zijn donkere, elektronische postpunksound met de ep Out Is In….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain - "Clock Of Time"

De Duitsers van Lea Porcelain maken ons warm voor hun nieuwe ep, die vanaf 9 augustus te beluisteren zal zijn. “Clock Of Time” is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lea Porcelain – “Love Is Not an Empire”

Lea Porcelain, het Berlijns gebaseerd muzikaal duo, is terug van weggeweest. In 2017 debuteerde ze met het album Hymn to the Nights….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.