banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elohim – “4 all my friends ft. all my friends”

Het fenomeen in wording Elohim heeft al een hele evolutie doorgemaakt. Waar deze dame zichzelf vroeger vaak verborg achter een masker of stemvervormer, is ze intussen de openheid zelve over haar mentale problemen. Met haar eigenzinnige elektropop probeert ze een hart onder de riem te steken en daar slaagt de zangeres elke keer weer in. Onlangs kwam haar geweldig aanmoedigende ep Braindead uit. Daarop volgde vrijwel meteen een samenwerking met Marshmello en Hobo Johnson, en nu is het alweer tijd voor nieuw materiaal.

Voor de release van “4 my friends ft. all my friends” deed Elohim een oproep op sociale media om een opname door te sturen van een bepaalde melodie. Ieders gezang werd dan verwerkt in het refrein, en het resultaat is stralend. Het refrein stemt zo gelukkig en het eenheidsgevoel is zo warm en sympathiek dat de kritiek dat dit niet haar sterkste lied is vrijwel meteen weggewuifd wordt. Op het einde horen we nog enkele complimenterende stemflarden, maar nog steeds weet Elohim het vooral plezierig te houden en wordt het nummer geen melige bedoening. Elohim en alle gastzangers bezorgen ons een glimlach van oor tot oor; wat een manier om je te verbinden met je fans.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elohim - "I'm Lost"

Voor een groot deel van haar carrière bleef het gezicht van Elohim verborgen, niet achter een pruik en leuke danspasjes, maar achter…
FeaturesInstagramUitgelicht

33 leuke ep's uit 2019

Ep’s zijn voor een band vaak een voorbode voor wat nog komen zal. Meestal bewijzen ze met deze korte cd’s dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hobo Johnson ft. Elohim - "Uglykid"

Frank Lopes uit Sacramento brengt muziek uit onder de naam Hobo Johnson en omschrijft zijn genre zelf als ‘sad boi hiphop’. Vaak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.