banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elohim – “I’m Lost”

Voor een groot deel van haar carrière bleef het gezicht van Elohim verborgen, niet achter een pruik en leuke danspasjes, maar achter een masker. Ondertussen draagt de hele wereld mondmaskers en heeft Elohim het hare achterwege gelaten. Zowel in 2016 als 2019 bracht ze een selftitled album uit en op die twee zijn fijne deuntjes als “Sensations“, “Fuck Your Money” en “Hallucinating” terug te vinden. Vorig jaar kwam de Amerikaanse met Braindead naar buiten en ook die verzameling van nummers viel in de smaak.

“I’m Lost” is niet het eerste nummer dat de muzikante dit jaar uitbrengt, en het is zeker en vast een leuk liedje. Het begint heel rustig en dromerig en dat wordt doorheen het nummer aangehouden, ondanks dat er een mooie beat onder komt te staan. Wanneer de vergelijking met oude Elohimnummers wordt gemaakt, valt het ongetwijfeld op dat er meer tekst aanwezig is op het nieuwe lied. Die neemt nog steeds niet de bovenhand, maar wordt vooral gebruikt om de sfeer te versterken die de muziek schept. In het begin overheerst een lichte sfeer, maar deze wordt langzaamaan duisterder. “I’m Lost” is een sfeervol, dansbaar nummer zonder al te veel overbodige extraatjes.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

804 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagramUitgelicht

33 leuke ep's uit 2019

Ep’s zijn voor een band vaak een voorbode voor wat nog komen zal. Meestal bewijzen ze met deze korte cd’s dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elohim - "4 all my friends ft. all my friends"

Het fenomeen in wording Elohim heeft al een hele evolutie doorgemaakt. Waar deze dame zichzelf vroeger vaak verborg achter een masker of…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hobo Johnson ft. Elohim - "Uglykid"

Frank Lopes uit Sacramento brengt muziek uit onder de naam Hobo Johnson en omschrijft zijn genre zelf als ‘sad boi hiphop’. Vaak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.