Nieuwe singlesOude Bekenden

Marshmello & Flux Pavilion ft. Elohim – “Room To Fall”

Marshmello ken je vast en zeker; het gaat om die dude met z’n leuke pakje en z’n elektronische muziek, die vooral sinds de samenwerking met Bastille het hoogtepunt van bekendheid bereikt heeft. De ene samenwerking na de andere volgt en deze keer wist hij de Engelse dj, producer en songwriter Flux Pavilion en Elohim te strikken. Die laatste bracht met Braindead onlangs een zware, maar vooral aanmoedigende ep uit, en die knalt hier nog steeds vaak door de speakers. De combinatie van deze drie is weeral zeer geschikt voor het bredere publiek, maar biedt ook wel enige diepgang.

Elohim heeft een heel uniek stemgeluid en daarmee heeft ze duidelijk haar stempel op “Room To Fall” gedrukt. Vooral in het begin had dit ook gewoonweg een atypische Elohim-song kunnen zijn. In de opbouw naar het refrein toe krijgen we de verwachte poppy elektronica te horen en begint het allemaal nogal voorspelbaar te klinken. Daarmee valt de kracht van het nummer wat weg en hebben we er eigenlijk zelfs geen zin meer in. Toch zijn we in het refrein helemaal mee in de vibe; onvoorspelbaar wordt het daar niet, maar er wordt resoluut doorgepompt en met zo’n stevigheid kan je je luisteraars inpakken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Before U"

Je hebt mensen die hun band vernoemen naar een bekend historisch evenement, je hebt er die gewoon hun echte naam gebruiken als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lights – “Real Thing” (feat. Elohim)

Lights Poxleitner timmert al heel lang aan haar weg naar succes en scoort zeker in thuisbasis Canada hoog in de hitlijsten. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avril Lavigne - "Bite Me"

Poppunk is sinds dit jaar terug aan een opmars bezig, en daar mag één specifieke vrouw natuurlijk niet bij ontbreken. 2021 werd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.