Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Bepaal zelf de setlist van The National op Pukkelpop 2019 + enkele line-upwijzigingen

© CPU – Joost Van Hoey

Dat Matt Berninger en co een heel verrassende set gingen spelen op Pukkelpop dit jaar was al zeker. Meer nog, ze komen zelfs twee keer. Dat eerste concert, op vrijdag 16 augustus, staat volledig in het teken van hun nieuwe plaat I Am Easy To Find. Maar voor dat tweede concert nodigen ze de echte fans uit. Op zondag 18 augustus speelt de band namelijk een volledig gecureerde set door hun fans. Op de site van Studio Brussel kan je drie nummers kiezen die je zou willen horen tijdens hun set. (Tip: kies iets uniek om de show nog specialer te maken.) De nummers met de meeste stemmen zal de band allemaal spelen. Stemmen kan tot 16 augustus via deze link.

Samen met deze aankondiging vernemen we ook nog wat verschuivingen in de line-up van Pukkelpop. Zo speelt Brass Against iets later in de Club en wordt hun openingsspot op zaterdag 17 augustus ingenomen door het unieke, Limburgs hiphopproject Goeie Jongens. Voor zondag werd de 24-jarige Poppy aan de line-up toegevoegd, een Amerikaanse singer-songwriter uit Boston, maar evengoed actrice, model en YouTube-fenomeen. DaBaby tot slot annuleert zijn volledige tour.

Tickets voor Pukkelpop gaan razendsnel de deur uit. Wees er dus als de kippen bij als je niets wilt missen.

31 juli 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief